09 dec Op zoek naar jouw beelden van vruuger!

Pop Up Cinema @ Wintergloed: Kajuit Cinema

Pop Up Cinema brengt ongeziene films naar bijzondere plekken; tijdens Wintergloed toveren we Partyboot De Albatros om tot Kajuit Cinema!

In deze mini-bioscoop kun je kijken naar een kort doorlopend nostalgisch filmprogramma. Video archiefmateriaal uit Tilburg en omstreken is opnieuw gemonteerd tot een nieuw beeldverhaal.  Nieuwe korte verhalen ontstaan uit materiaal wat misschien nog nooit op een groot doek vertoond is. Herken jij de beelden van vruuger?

De Kajuit Cinema is open van 18:00 tot 22:00 uur.

Op zoek naar jouw beelden van vruuger!

We zijn ook op zoek naar jouw beelden van vruuger, van de Piushaven en het woongebied eromheen. Heb je digitaal video materiaal of oude foto’s? Lever ze in! Alle ingeleverde materialen worden geplaatst op www.hetgeheugenvantilburg.nl

(tekst gaat verder onder foto)
piushaven vruuger wintergloed tilburgDe Piushaven van vruuger. Foto: Joop Diepenhorst

Wat en hoe kan je inleveren?

Digitaal: vanaf 20 oktober  t/m 15 december kun je je materiaal digitaal doorsturen naar: vruuger013@gmail.com

Analoog: op vrijdag 9 december is ons  inleverloket geopend van 18.00 – 21.00 op de Albatros. Hier kun je je archieffoto laten inscannen (max. twee foto’s per persoon) en een anekdote bij de foto noteren.

Video: voor videomateriaal kun je een  downloadable YouTube of Vimeo link aanleveren op het bovengenoemde e-mailadres. Upload je bestand in .mp4 of .mov formaat met een resolutie van 720x560px of stuur dit bestand direct aan ons door (bijv. via www.wetransfer.com)

Foto: mail naar het bovengenoemde e-mailadres een .jpg of een .pdf bestand. Zorg voor foto’s van minimaal 300 dpi.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Tilburg, Stadsmuseum Tilburg / Erfgoed Tilburg, Wintergloed, Piushaven Levend Podium.