23 sep Buurtbios Theresiaplein

Deze zomer gaat de Solar Cinema, mobiele bioscoop op zonne-energie-energie, weer op tour langs de Tilburgse wijken. Lokale pleintjes en parken worden tijdelijk omgetoverd tot tijdelijke openlucht bioscopen. Alle wijk filmvoorstellingen worden georganiseerd door actieve buurtbewoners; deze filmvoorstelling wordt georganiseerd in het kader van Burendag. Neem je klapstoeltje of dekentje mee en kom genieten van heerlijke films.

Info

Wanneer: Zaterdag 23 september
Waar: Theresiaplein
Aanvang: 20:00 uur
Prijs: gratis

Facebook

pop up cinema the lady in the van theresiapleinThe Lady in the Van

The Lady in the Van

Waargebeurd en komisch drama met Maggie Smith als een excentrieke dame die jarenlang in een busje woonde op de oprit van een Londense schrijver. Juffrouw Shepherd is een excentrieke en koppige vrouw van onbekende afkomst die in de jaren zeventig ‘tijdelijk’ haar oude busje parkeerde op de oprit van schrijver Alan Bennett in Londen. Vervolgens bleef ze hier vijftien jaar lang wonen. The Lady in the Van is een verfilming van het gelijknamige boek en het theaterstuk dat schrijver Alan Bennett op zijn eigen ervaringen baseerde.

Meer Pop Up Cinema nieuwtjes ontvangen
in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Hoera, je bent ingeschreven!

Oeps, iets ging er fout. Probeer het opnieuw.