24 aug Zomerfilms: Paradies Liebe

Paradies: Liebe is een film over verlangen en het dunne laagje dat menselijke beschaving heet. De Oostenrijkse vijftigjarige Teresa hoopt het paradijs te ontdekken in Kenia. Ze brengt haar vakantie door in Hotel Flamingo aan de prachtige Keniase kust. Op zoek naar genegenheid, ontdekt Teresa dat liefde een wederzijdse dienstverlening is, een consumentenmarkt van vraag en aanbod.

Paradies Liebe

Op zoek naar het paradijs? Kom met je stoel of kleedje naar de tuin van De NWE Vorst en waan je in het hof van Eden. Pop Up Cinema trakteert je daar deze zomer op een paradijselijke filmbeleving. Er voor iedereen wat wils! De zesde film is Paradies: Liebe.

Info

Wanneer: Donderdag 24 augustus
Waar: Binnentuin van de NWE Vorst – Willem II Straat 49 Tilburg
Tuin open: 20:30 uur / start film: +/- 21.15 uur
Prijs: gratis
Kijkwijzer: 16+

De tuin en bar zijn open vanaf 20:30 uur, toegang is gratis, zodra het donker genoeg is start de film. Is het slecht weer? Geen probleem! Dan verhuizen we gewoon naar binnen.

Facebook

Meer Pop Up Cinema nieuwtjes ontvangen
in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Hoera, je bent ingeschreven!

Oeps, iets ging er fout. Probeer het opnieuw.