17 aug Zomerfilms: Tanna

Tanna is een liefdesverhaal op een klein paradijselijk eilandje middenin de Stille Oceaan. De film houdt het midden tussen een documentaire, een speelfilm en een sprookje. Het is een verhaal over een diepe, maar onmogelijke liefde, met de leden van een van de laatste traditionele stammen in de zuidelijke Pacific. De mooie, trotse Wawa en Dain, zoon van stamhoofd Charlie, ziet zich gedwongen te vluchten als Charlie Wawa wil uithuwelijken aan een lid van een conflicterende stam. Op zoek naar vrijheid trekken de twee over het vulkanische eiland. Zullen de opperhoofden de jongeren laten gaan?

Tanna

Op zoek naar het paradijs? Kom met je stoel of kleedje naar de tuin van De NWE Vorst en waan je in het hof van Eden. Pop Up Cinema trakteert je daar deze zomer op een paradijselijke filmbeleving. Er voor iedereen wat wils! De vijfde film is Tanna.

Info

Wanneer: Donderdag 17 augustus
Waar: Binnentuin van de NWE Vorst – Willem II Straat 49 Tilburg
Tuin open: 20:30 uur / start film: +/- 21.30 uur
Prijs: gratis

De tuin en bar zijn open vanaf 20:30 uur, toegang is gratis, zodra het donker genoeg is start de film. Is het slecht weer? Geen probleem! Dan verhuizen we gewoon naar binnen.

Facebook

Meer Pop Up Cinema nieuwtjes ontvangen
in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Hoera, je bent ingeschreven!

Oeps, iets ging er fout. Probeer het opnieuw.