12 aug Buurtbios Stenen Kamerpark: Chef

Deze zomer gaat de Solar Cinema, mobiele bioscoop op zonne-energie-energie, weer op tour langs de Tilburgse wijken. Lokale pleintjes en parken worden tijdelijk omgetoverd tot tijdelijke openlucht bioscopen. Alle wijk filmvoorstellingen worden georganiseerd door actieve buurtbewoners. Neem je klapstoeltje of dekentje mee en kom genieten van heerlijke films.

De Buurttuin organiseert de filmavond in het Stenen Kamerpark, voorafgaand aan de film leest Atelier Letterpret een heerlijk zomerverhaal voor aan de kids. Èn er is popcorn!

Chef

Chef-kok Carl Casper neemt plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw, beste vriend en zoontje knapt hij een oude food truck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie
herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor het koken.

Info

Wanneer: Zaterdag 12 augustus
Waar: Stenen Kamerpark
Aanvang: 20:00 (verhalen Atelier Letterpret) / 21.30 start film
Prijs: gratis

Facebook

Meer Pop Up Cinema nieuwtjes ontvangen
in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Hoera, je bent ingeschreven!

Oeps, iets ging er fout. Probeer het opnieuw.