03 aug Zomerfilms: Paradise Now

De jonge Palestijnen Khaled en Said zijn al sinds hun kindertijd bevriend en worden ‘uitverkoren’ om een zelfmoordaanslag in Tel Aviv uit te voeren. Met deze actie hopen ze het ultieme paradijs te bereiken. Na een laatste avond met hun familie, waarvan ze geen afscheid mogen nemen omdat hun missie geheim is, vertrekken ze met bommen op hun lichaam naar de grenspost. Maar de operatie loopt niet helemaal volgens plan: de twee vrienden verliezen elkaar uit het oog. Beiden worden hierdoor gedwongen hun eigen keuzes te maken over hun verdere bestemming.

Paradise Now

Op zoek naar het paradijs? Kom met je stoel of kleedje naar de tuin van De NWE Vorst en waan je in het hof van Eden. Pop Up Cinema trakteert je daar deze zomer op een paradijselijke filmbeleving. Er voor iedereen wat wils! De derde film is Paradise Now.

Info

Wanneer: Donderdag 3 augustus
Waar: Binnentuin van de NWE Vorst – Willem II Straat 49 Tilburg
Tuin open: 20:30 uur / start film: +/- 21.45 uur
Prijs: gratis

De tuin en bar zijn open vanaf 20:30 uur, toegang is gratis, zodra het donker genoeg is start de film. Is het slecht weer? Geen probleem! Dan verhuizen we gewoon naar binnen.

Facebook

Meer Pop Up Cinema nieuwtjes ontvangen
in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Hoera, je bent ingeschreven!

Oeps, iets ging er fout. Probeer het opnieuw.