20 jul Zomerfilms: The Red Turtle

The Red Turtle is een betoverende animatie over de cyclus van het leven. Een man die schipbreuk heeft geleden probeert wanhopig het onbewoonde eiland waarop hij is aangespoeld te verlaten. Tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven zal veranderen. Het eiland openbaart zich als paradijs. De Nederlandse regisseur Dudok de Wit won een Oscar voor zijn korte animatiefilm Father and Daughter en werkte vervolgens tien jaar aan The Red Turtle, zijn langverwachte eerste lange animatiefilm.

The Red Turtle

Op zoek naar het Paradijs? Kom met je stoel of kleedje naar de tuin van De NWE Vorst en waan je in het hof van Eden. Pop Up Cinema trakteert je daar deze zomer op een paradijselijke filmbeleving. Er voor iedereen wat wils! De eerste film is The Red Turtle.

Info

Wanneer: Donderdag 20 juli
Waar: Binnentuin van de NWE Vorst – Willem II Straat 49 Tilburg
Aanvang: 20:30 uur
Prijs: gratis

De tuin en bar zijn open vanaf 20:30 uur, toegang is gratis, zodra het donker genoeg is start de film. Is het slecht weer? Geen probleem! Dan verhuizen we gewoon naar binnen.

Facebook

Meer Pop Up Cinema nieuwtjes ontvangen
in je inbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Hoera, je bent ingeschreven!

Oeps, iets ging er fout. Probeer het opnieuw.