15 nov Beste Buren Bios – Voorpremière: Cafe Derby @ Theater de Boemel

07

Wanneer: Zondag 15 november 2015
Waar: Bleyemakerij De Boemel 76 – burgemeester Brokxlaan 8-76 Tilburg
Entree: Pay as you want
Inloop: 19.30 uur
Start filmprogramma: 20.00 uur

Een uniek en bijzonder eenmalig film event! In het kader van het Beste Buren programma presenteert Pop Up Cinema in samenwerking met het vlaamse MOOOV filmfestival een unieke filmavond waar simultaan mensen in Turnhout en in Tilburg van film kunnen genieten. Een prachtige Vlaamse speelfilm krijgt podium in Tilburg en een Nederlandse speelfilm wordt vertoond in Turnhout. De avond wordt gevuld met interviews met de makers, een skypeverbinding in beide venues en natuurlijk een kortfilm voor de hoofdfilm!

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken