31 okt Expo: Chantal Goddery

 

Wanneer: tm 27 November
Waar: Theater De NWE Vorst
Entree: Gratis
Openingstijden: tijdens openingstijden van de NWE Vorst

Chantilly on Top: De kunst van Chantal Goddery

Stap binnen in een droomwereld met verfijnde karaktertjes die zo lijken wegelopen te zijn uit een Tim Burton of Jim Henson film. Chantal maakte de kunstacademie af en ging daarna aan de slag in een animatie studio, vervolgens maakte ze de stap naar werken voor een game studio om uiteindelijk illustraties voor kinderen te maken. Haar werk bestaat zowel uit tekeningen als 3D beelden. Allemaal even verfijnd en met preciezie gemaakt. De figuurtjes zijn als het ware ‘stilgezet’ in de tijd, alsof ze uit een filmstill geplukt zijn.

Duik in de droomwereld van Chantilly on Top. Kom binnen, wandel rond met verbazing en probeer niet te schrikken!

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken