30 sep Buurtbios Kamgarenplein

HeaderBuurtbios

Wanneer: Vrijdag 30 september
Waar: Kamgarenplein, Tilburg
Entree: Gratis
Start programma: 19.30  (20.00 Start film)
Kijkwijzer: 6+

Film voor de hele buurt! De duurzame bioscoop op zonne-energie, Solar Cinema komt naar de buurt toe deze zomer. Kom samen genieten van een heerlijke film. Breng je eigen klapstoeltje, hapje en drankje mee! De film start rond zonsondergang! Gratis toegankelijk.

De buurt nodigt u van harte uit om gezellig de film ‘De Piraten! Alle Buitenbeentjes Aan Dek’ te komen kijken op het Kamgarenplein vrijdag 30 september!

DE PIRATEN! ALLE BUITENBEENTJES AAN DEK
Regie: Peter Lord, Jeff Newitt
In ‘De Piraten! Alle Buitenbeentjes Aan Dek’ (beter bekend als The Pirates! Band of Misfits), is de chaotische en bebaarde piratenkapitein overheerser van de zee. Samen met zijn klunzige crew moet hij zijn grote droom waarmaken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs ‘Piraat van het Jaar’ te winnen.

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken