22 sep Pop up cinema @ the European Social Innovation Week – Maak je stad

Header website maak je stad

Wanneer: Donderdag 22 september
Waar: Club Smederij, Burgermeester Brokxlaan 8-84, Tilburg
Huur koptelefoon: gratis
Start filmprogramma: 19:00 u.
Kijkwijzer: Alle leeftijden

Pop Up Cinema duikt overal op in de stad. Deze keer ook tijdens de European Social Innovation Week. Op donderdag 22 september organiseert Brabant Kennis de bijeenkomst Mind the Gap! Over verschillen in de Brabantse samenleving. Aansluitend op deze bijeenkomst vertoont Pop Up Cinema in Club Smederij die avond de passende film: ‘Maak je stad’. Een mooie documentaire waarin zes projecten van ‘verschilmakers’ in Den Bosch worden geportretteerd: een weggeefwinkel, een moestuinakker, een boksschool, een catwalk voor nét even andere modellen en een verslavingsopvang. Mooie verhalen die laten zien hoe verschillen overbrugd worden. Toegang is gratis. De verschilmakers en de filmmakers zijn aanwezig bij de voorstelling.

meer informatieagenda bekijken