17 sep Buurtbios Nassaustraat

HeaderBuurtbios

Wanneer: Zaterdag 17 september
Waar: Nassaustraat – Christinahof
Entree: Gratis
Start programma: 19.30  (20.00 Start film)
Kijkwijzer: 6+

Film voor de hele buurt! De duurzame bioscoop op zonne-energie, Solar Cinema komt naar de buurt toe deze zomer. Kom samen genieten van een heerlijke film. Breng je eigen klapstoeltje, hapje en drankje mee! De film start rond zonsondergang! Gratis toegankelijk.

De buurt nodigt u van harte uit om gezellig de film ‘De Boskampi’s’ te komen kijken op het Christinahof zaterdag 17 september!

DE BOSKAMPI’S
Regie: Arne Toonen
Rik Boskamp (Thor Braun), zoon van een sullige boekhouder, wil maar één ding: niet meer gepest worden. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint hij een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader (Henry van Loon) in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke maffiabaas Paulo Boskampi. Het plan werkt! Rikkie Boskampi wordt niet meer gepest, iedereen is bang voor Paulo en behandelt hen met respect. Totdat er een pestkop uit het verleden opduikt. Hoe lang kan Rikkie zijn leugen nu nog vol houden?

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken