04 sep Buurtbios – Bienvenue chez les Ch’tis

Wanneer: Zondag 4 september
Waar: Prof. Gimbrėre laan (tegen over school voor journalistiek)
Entree: gratis
Start filmprogramma: 20.30
Kijkwijzer: 6+

Film voor de hele buurt! De duurzame bioscoop op zonne-energie, Solar Cinema reist Tilburg door deze zomer. Kom samen genieten van een heerlijke film in de openlucht. Breng je eigen klapstoeltje, hapje en drankje mee!

Bienvenue chez les Ch’tis – Danny Boon – 106 min.

Om naar de Côte d’Azur te kunnen verhuizen haalt de Provençaalse postkantoorchef Philippe (Merad) een stomme stunt uit. Leugens hebben echter lange benen en zo wordt onze antiheld verbannen naar het ‘barre’ noorden. Onbezorgde volkskomedie exploiteert én parodieert vooroordelen over noorderlingen en werd grootste nationale kassakraker sinds de Bourvil/De Funès-klassieker La grande vadrouille uit 1966.

meer informatieagenda bekijken trailer bekijken