01 sep Pop Up Cinema @ De NWE Vorst – Turist

Wanneer: Donderdag 1 september
Waar: Tuin van de NWE Vorst
Toegang: gratis
Aanvang: Tuin (en bar) open vanaf 20:30 uur
Zodra het donker genoeg is begint de film (ongeveer 21:30 uur)
Kijkwijzer: 9+

TURIST
regie: Ruben Östlund
Een Zweeds gezin is naar de Franse Alpen afgereisd voor een welverdiende skivakantie. De zon schijnt en de sneeuwhellingen zijn spectaculair, maar tijdens een van de lunches worden ze overvallen door een lawine die alles op zijn kop zet. De gasten schieten in paniek alle kanten op en moeder Ebba roept haar man Tomas om hulp terwijl ze haar kinderen probeert te beschermen. In plaats van zijn gezin te redden, zet Tomas het echter op een lopen. Hoewel de lawine op tijd onder controle gebracht wordt en een ramp uitblijft, heeft Tomas’ instinctieve keuze grote gevolgen voor de rest van de skivakantie.

Kom weer genieten van Zomerfilms in de tuin van de NWE Vorst! Met film in een bijzondere ambiance en passend randprogramma.

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken