25 aug Pop Up Cinema @ De NWE Vorst – Hallo Bungalow

Wanneer: Donderdag 25 augustus
Waar: Tuin van de NWE Vorst
Toegang: gratis
Aanvang: Tuin (en bar) open vanaf 20:30 uur
Zodra het donker genoeg is begint de film (ongeveer 21:30 uur)
Kijkwijzer: 12+

HALLO BUNGALOW
regie: Anne de Clercq
Een film over een bungalowpark mag in deze zomerserie natuurlijk niet ontbreken. Maak je op voor een fijne ‘no-brainer’ met louter oppervlakkige humor. De vriendinnen Trijntje, Olivia en Bibi werken alles behalve van harte al twintig jaar op bungalowpark De Lusthove. Olivia (Lies Visschedijk) mantelzorgt voor haar onuitstaanbare moeder, Trijntje (Eva van der Gucht) zoekt naar het vuur in haar uitgebluste huwelijk en Bibi (Anne-Marie Jung) droomt nog steeds van een zangcarrière. Ze heeft vijf gelukkige minuten per dag: als ze in de ochtend het parklied door de luidsprekers mag laten schallen. Maar deze zomer zal alles veranderen…

Kom weer genieten van Zomerfilms in de tuin van de NWE Vorst! Met film in een bijzondere ambiance en passend randprogramma.

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken