18 aug Pop Up Cinema @ De NWE Vorst – Pretpark Nederland

Wanneer: Donderdag 18 augustus
Waar: Tuin van de NWE Vorst
Toegang: gratis
Aanvang: Tuin (en bar) open vanaf 20:30 uur
Zodra het donker genoeg is begint de film (ongeveer 21:30 uur)
Kijkwijzer: Alle leeftijden

PRETPARK NEDERLAND
regie: Michiel van Erp
Nederlanders doen vreemde dingen met hun vrije tijd. Pretpark Nederland geeft een uiterst grappige, verbazende en ontroerende kijk op de vermaakindustrie van modern Nederland. Van de Libelle Zomerweek, waar iedere dag duizenden bezoekers hun creativiteit botvieren, tot de Gay Pride, waar met name vrouwen uit de provincie zich vergapen aan excentrieke homo’s. Van het uit de grond gestampte chocoladefestival in Zutphen tot de vechtpartijen om de meest gewilde plaats bij het Amsterdamse Prinsengrachtconcert.

Kom weer genieten van Zomerfilms in de tuin van de NWE Vorst! Met film in een bijzondere ambiance en passend randprogramma.

meer informatieagenda bekijken