11 aug Pop Up Cinema @ De NWE Vorst – The Evil Dead

Wanneer: Donderdag 11 augustus
Waar: Tuin van de NWE Vorst
Toegang: gratis
Aanvang: Tuin (en bar) open vanaf 20:30 uur
Zodra het donker genoeg is begint de film (ongeveer 21:30 uur)
Kijkwijzer: 16+

THE EVIL DEAD
regie: Sam Raimi
In een zomerfilmreeks met als thema Holiday from hell, mag klassieker The Evil Dead natuurlijk niet ontbreken. Vijf jongeren gaan naar een afgelegen vakantiehuisje in de bossen. Ze vinden een vreemd boek met een bandrecorder ernaast waar enkele passages uit het boek zijn vertaald. Als de studenten de band afspelen, komt onbedoeld een demonische kracht vrij die ze één voor één overneemt. Niemand is meer veilig en Ash moet tegen z’n eigen vrienden vechten voor z’n leven.

Kom weer genieten van Zomerfilms in de tuin van de NWE Vorst! Met film in een bijzondere ambiance en passend randprogramma.

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken