04 aug Pop Up Cinema @ De NWE Vorst – The Lobster

Wanneer: Donderdag 4 augustus
Waar: Tuin van de NWE Vorst
Toegang: gratis
Aanvang: Tuin (en bar) open vanaf 20:30 uur
Zodra het donker genoeg is begint de film (ongeveer 21:30 uur)
Kijkwijzer: 16+

THE LOBSTER
regie: Yorgos Lanthimos
Een zwart-komisch liefdesverhaal. In de wereld van The Lobster is het niet toegestaan om alleenstaand door het leven te gaan. Singles worden opgepakt en op vakantie gestuurd naar het Hotel, waar ze 45 dagen krijgen om een partner te vinden. Lukt dat niet, dan worden ze veranderd in een dier naar keuze en losgelaten in het bos. Als single David (Colin Farell) dreigt te falen, sluit hij zich aan bij de loners in het bos waar hij verliefd wordt op een mysterieuze vrouw (Rachel Weisz). Maar dat is tegen de regels.

Kom weer genieten van Zomerfilms in de tuin van de NWE Vorst! Met film in een bijzondere ambiance en passend randprogramma.

Pas op!! Kom je niet? Dan verander je in een dier..

meer informatieagenda bekijkentrailer bekijken