12 mei Buurtbios – De 100 jarige man die uit het raam klom…

Wanneer: Donderdag 12 mei
Waar: Stenen Kamerpark – Hasselt
Entree: Gratis
Start programma: 21.00 met in voorprogramma muziek van Frans van der Meer en Leon van Egmond

Film voor de hele buurt! De duurzame bioscoop op zonne-energie, Solar Cinema reist Tilburg door deze zomer. Kom samen genieten van een heerlijke film in de openlucht. Breng je eigen klapstoeltje, hapje en drankje mee!

Verfilming van de gelijknamige roman over een hoogbejaarde man die een roadtrip onderneemt op zijn honderdste verjaardag
Allan wordt honderd jaar en dat vieren ze in het bejaardentehuis, maar de jarige job krijgt het op zijn heupen en smeert ‘m kort voordat het feest losbarst. Hij klimt uit het raam en verdwijnt. De immer koelbloedige Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terechtkomt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven, waarbij duidelijk wordt dat Allan een grote stempel op de twintigste-eeuwse geschiedenis heeft gedrukt.
Dit humoristische drama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson, waarvan er wereldwijd meer dan zes miljoen exemplaren werden verkocht.

 

meer informatieagenda bekijken trailer bekijken