25 mrt Pitches – Brabantse Beauties

BBpictweb

 

Wanneer: Vrijdag 25 maart
Waar: De NWE Vorst – Willem II Straat 49 Tilburg
Entree: Gratis
Tijd: +/- 12.00 – 18.00 (wordt nader bekend gemaakt)

Op vrijdag 25 maart is er weer een pitchronde voor de Brabantse Beauties waarvoor filmmakers die een link hebben met Brabant hun plannen kunnen indienen. De makers met het beste plan en de beste pitch worden gekoppeld aan een producent. Deze krijgt maximaal €10.000,- als startbedrag om de financiering voor de film verder rond te krijgen. Ben je filmmaker? Meer informatie over het pitchen van je idee lees je hier: http://www.brabantsebeauties.nl/pitch/

Het je interresse om de pitch bij te wonen? Dat kan! De pitches worden in (tijds)blokken ingedeeld en zijn aaneensluitend of apart te bezoeken. Na 20 maart worden tijden en pitchindelingen bekend gemaakt.(houd dit event in de gaten).

Na de pitches wordt een netwerkborrel georganiseerd vanaf +/- 18.00u. Heb je interesse? Meld je dan aan via: info@popupcinema.nu

meer informatieagenda bekijken